Mozharov: Ο «Ουκρανός McGregor» που κορόιδεψε τον Dana White με fake ρεκόρ για να μπει στο UFC

Το όνομα του Askar Mozharov έγινε γνωστό πριν ακόμη ο ίδιος κάνει το ντεμπούτο του στο UFC.

Κοιτάζοντας το προφίλ του στο Sherdog, θα διαπίστωνε κανείς ότι η καριέρα του «φτιάχτηκε» κόντρα σε αντιπάλους με μεγάλα αρνητικά ρεκόρ, σε διοργανώσεις που δεν ήταν εύκολο καν να εντοπιστούν. Ο Mozharov κέρδισε το συμβόλαιό του με το UFC προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες έναντι αθλητών που το ρεκόρ τους συνολικά ήταν 39-25. Και οι τρεις νίκες ήρθαν στο πρώτο χτύπημα του πρώτου γύρου

Τα παραπάνω δεν είναι άγνωστα στον κόσμο του επαγγελματικού MMA. Πολλοί αθλητές κυνηγούν… γυρολόγους fighters με σκοπό να «χτίσουν» μεγάλα ρεκόρ και να χτυπήσουν την «πόρτα» σε κορυφαία promotion.

Αυτό που κάνει την περίπτωση του Mozharov μοναδική είναι το γεγονός πως σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο από τη σειρά «Fight Finder Files», ο Ουκρανός «σκότωσε» τον παλιό του εαυτό για να φτιάξει μια νέα καριέρα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του με τα ονόματα Artur Shadkov, Artur Sadkov και Arthur Shadakov, ωστόσο όταν έγινε… Mozharov ξεκίνησε την προσπάθεια να πείσει την MMA κοινότητα ότι δεν είχε καμία σχέση με τον… κύριο Shadkov!

Ακόμα και όταν οι υπεύθυνοι για τα ρεκόρ σε Sherdog και Tapology δεν πείστηκαν, οι άνθρωποι του Mozharov συνέχισαν να παρουσιάζουν παραποιημένα στοιχεία, ενώ έφτασαν στο σημείο να βγάζουν ακόμα και fake αφίσες από αγώνες που δήθεν έγιναν!

To 25-7 που τον βοήθησε να υπογράψει στο promotion του Dana White έγινε με συνοπτικές διαδικασίες 19-12 και μετά την= σκληρή του ήττα από τον Alonzo Menifield στο ντεμπούτο του στο UFC 19-13… Μετά από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι αμφίβολο αν θα ξαναδούμε τον «Ουκρανό McGregor» να αγωνίζεται στο οκτάγωνο UFC.

Όσον αφορά το προσωνύμιό του, αυτό το κέρδισε εξαιτίας του τατουάζ με τον γορίλα που έχει στο στήθος του και παραπέμπει στον «Notorious».

«Όχι, αυτό δεν μοιάζει με το τατουάζ του McGregor. Ελάτε παιδιά, είναι το ίδιο στιλ, old school, αλλά μια άλλη πόζα. Στη χώρα μου με ξέρουν ως τον Ουκρανό Conor McGregor, ωστόσο αυτό είναι άλλο. Μου αρέσει ο Conor, αλλά εγώ είμαι ο Askar», ανέφερε στο MMA Mania. Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα φίλε Askar!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Η πρώτη φωτογραφία της νοσοκόμας που «έφαγε τις αγκωνιές» του Paulo Costa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ