Ο Dana White μίλησε για την ήττα του Conor McGregor από τον Dustin Poirier, εξηγώντας παράλληλα ότι ο Notorious έχει πλέον δύο… δρόμους και καλείται να διαλέξει ποιον θα ακολουθήσει.

«Νομίζω αυτή η ήττα θα τον κάνει να… πεινάσει για επιτυχίες. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Είτε επιστρέφεις πιο πεινασμένος, είτε δεν επιστρέφεις καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο White στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του UFC 257.

Ο ισχυρός άνδρας του promotion παρομοίασε τη νίκη του Poirier με τη νίκη του Balboa στο Rocky 3, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τα χρήματα έχουν επηρεάσει την αγωνιστική πλευρά του Notorious.

«Είναι δύσκολο να είσαι άγριος όταν ζεις μια ζωή σαν αυτή του Conor και έχεις τα λεφτά του. Στον δρόμο του για την κορυφή ήταν ένα πεινασμένο παιδί, δεν είχε καθόλου λεφτά και ήθελε να κάνε ωραία πράγματα. Ήθελε ωραία κοστούμια, ωραία αυτοκίνητα, ωραία σπίτια. Τώρα έχει όλα όσα θέλει. Δεν ξέρω…», κατέληξε ο Dana White, ο οποίος είδε τα όνειρά του για τρίτο παιχνίδι Nurmagomedov Vs. McGregor να… σβήνουν σε λίγα λεπτά.

Όσον αφορά τον Conor, o ίδιος δεν θέλησε να δικαιολογηθεί, εξέφρασε τον σεβασμό του για τον αντίπαλό του, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται στο 1-1 τόσο με τον Poirier, όσο και με τον Diaz. «Θα ανασυνταχθώ, υπάρχουν πολλά σπουδαία παιχνίδια να παίξω. Δεν ήταν η βραδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR