Μυθική κόντρα Jake Paul με Dillon Danis και στη μέση ο… DC -Όλα όσα έγιναν μετά το KO στον Robinson

Μετά τη νίκη του Jake Paul κόντρα στον Nate Robinson ξεκίνησε ένας νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Youtuber και τον κολλητό του Conor McGregor, Dillon Danis.

Λίγα λεπτά μετά το σκληρό νοκ άουτ στον βετεράνο καλαθοσφαιριστή, ο Paul προκάλεσε τον 27χρονο Danis, ο οποίος αν και έχει παίξει μόλις δύο αγώνες στην MMA καριέρα του, μιλάει σαν να είναι πρωταθλητής στο UFC… Ακολούθησαν επικά tweets αλλά και ένα μπλέξιμο του Daniel Cormier που προκάλεσε γέλιο σε όσους παρακολούθησαν την online κόντρα.

Τα απανωτά… χτυπήματα του Dillon Danis

Το πρώτο… χτύπημα του Danis ήρθε το βράδυ του αγώνα. «Μόλις έπαιξες με έναν παίκτη του NBA που έχει αποσυρθεί, πρόσεχε τι εύχεσαι μικρέ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στη συνέχεια ανάρτησε μία… περίεργη φωτογραφία του Jake Paul και έγραψε: «Χόρεψε για μένα»…

Απτόητος ο Danis, μία ημέρα μετά τον αγώνα, ανέβασε βίντεο με δηλώσεις των αδερφών Paul που τον προκαλούν σε μάχη και έγραψε: «Οι αδερφές Paul δεν μπορούν να μην αναφέρουν το όνομά μου παντού. Ας παίξουμε back to back την ίδια βραδιά, χωρίς ξεκούραση και ο νικητής τα παίρνει όλα».

Πώς μια δήλωση του DC φούντωσε κι άλλο την κόντρα

Μετά από αυτόν τον ντόρο, Daniel Cormier και Ariel Helwani κλήθηκαν να σχολιάσουν τα πιθανά παιχνίδια McGregor Vs. Paul και Danis Vs. Paul. Αμφότεροι σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα, ότι ο Youtuber θα έχανε από τον Conor σε έναν αγώνα πυγμαχίας, θα κέρδιζε ωστόσο τον Danis.

Αυτή η αλήθεια δεν άρεσε στον 27χρονο αθλητή του Bellator, ο οποίος τα… έβαλε με τον DC. «Πρόσεχε τι λέει αυτό το χοντρό στόμα πριν στο βουλώσω», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Twitter του.

O DC από την πλευρά του δεν άφησε ασχολίαστο το νέο… beef που άνοιξε και παρότρυνε τον Danis να προσέχει πριν… φωνάξει τον Jake Paul για να τον… κανονίσει!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Ο Mayweather «ψήνεται» για αγώνα με τον Logan Paul: «Αυτό το κορίτσι του Youtube…» [βίντεο]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ