Tyson για όλους και για όλα: Η πικρή αλήθεια για τον Joshua, η συμβουλή στον Lopez και η αποθέωση Fury

Για όλους και για όλα μίλησε στο ESPN ο Mike Tyson την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο του comeback για τον αγώνα με τον Roy Jones Jr.

Αρχικά ο Tyson αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Jones, τονίζοντας ότι τα πράγματα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά σε σχέση με το πώς τα υπολόγιζε.

«Ήθελα να παίξω έναν αγώνα επίδειξης τεσσάρων γύρων με τον Roy Jones. Πλέον ο αγώνας θα διαρκέσει οκτώ γύρους, θα έχει τρεις κριτές και μία ζώνη. Είναι αυτός αγώνας επίδειξης;», αναρωτήθηκε ο Iron Mike.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε αντίθεση βέβαια με όσα είχε πει στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι πριν μερικές εβδομάδες.

Tyson: «Ναι μεν, αλλά» για τον Joshua

Στη συνέχεια ο Tyson εξέφρασε την άποψή του για τον Anthony Joshua, συμβούλευσε τον Teofimo Lopez και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Tyson Fury.

«Δεν νομίζω ότι ο Joshua είναι χάρτινος πρωταθλητής. Είναι δύσκολο να είσαι τόσο μεγαλόσωμος και να πρέπει να πυγμαχήσεις. Αυτός ο τύπος θα μπορούσε να μάθει περισσότερα πράγματα, θα μπορούσε να διδαχθεί μερικά πράγματα ακόμα», τόνισε ο Iron Mike.

Tyson: «Εάν ήμουν ο Teofimo Lopez…»

Μετά τη σκληρή αλήθεια του Tyson για τον Joshua, ήρθε η στιγμή της αποθέωσης για τον Lopez αλλά και μερικές συμβουλές.

«Εάν εγώ ήμουν ο Lopez αυτή την στιγμή και είχα κερδίσει τον Loma, θα ήθελα να αγωνιστώ με τον Gervonta Davis και τον Shakur (Stevenson). Θα ήθελα να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους μέσα σε έναν χρόνο. Όχι τον έναν τώρα και τον άλλο μετά από τρία, εφόσον πάρει κάποιον τίτλο. Πρέπει να παίζεις με τα πιο καυτά ονόματα», συμβούλευσε τον Lopez o Tyson.

Tyson: «Κτήνος ο Tyson Fury»

Τέλος, ο Tyson εξέφρασε και την άποψή του για τον Tyson Fury. «Νομίζω ότι είναι πολύ καλός, Μπορεί να μην είναι τρομακτικός αλλά ξέρει να παίζει μποξ και είναι πολύ έξυπνος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ