Oscar De La Hoya: «Συγχωρώ τον Dana White για όσα έχει πει» -Τέλος στην κόντρα τους;

Η κόντρα του Oscar De La Hoya με τον Dana White ξεκίνησε το 2017, όταν ο 47χρονος πρώην πυγμάχος και νυν promoter κάλεσε το κοινό των μαχητικών αθλημάτων να μποϊκοτάρει τον αγώνα του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor.

Όπως είναι φυσικό ο ισχυρός άνδρας του UFC δεν πήρε με καλό μάτι τα όσα είπε ο De La Hoya για τον αγώνα του Money με τον Notorious και έτσι μία μεγάλη κόντρα ξεκίνησε.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν κατά τη διάρκεια του UFC 244, καθώς ο De La Hoya περίμενε να τελειώσει το event, προτού πραγματοποιήσει τον αγώνα μεταξύ του Canelo με τον Kovalev. Η συγκεκριμένη κίνηση εξαγρίωσε τον Dana White ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του 47χρονου με λεξιλόγιο που δεν περιγράφεται!

Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες μέχρι τότε διατηρούσαν φιλία μεταξύ τους, με τον Dana να βοηθά σε αρκετές περιπτώσεις τον De La Hoya με τους αγώνες που διοργάνωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar De La Hoya (@oscardelahoya) στις

Oscar De La Hoya: «Συγχωρώ τον Dana White για όσα έχει πει»

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της κόντρας τους, ο De La Hoya ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ενός Instagram live, σε τι σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του με τον Dana White, απαντώντας τα εξής:

«Τι να πω για τον Dana White;Τον συγχωρώ για ότι έχει πει. Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσωπική του ζωή και να είναι στρεσαρισμένος, το κατανοώ αυτό».

Λήξη πολέμου ή κρίση του Oscar De La Hoya; Θα δείξει!

Διαβάστε επίσης στο FIGHT.GR


Ryan Garcia: «Φωτιά» στην προπόνηση με… τρομακτικά χτυπήματα [βίντεο]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ